Konservativ Ungdom (Århus)

Jeg har en artikel med i nyeste udgave af Pro Patria – Konservativ Ungdom/Århus’ medlemsblad.

For en måneds tid siden, var jeg forbi KU i Århus for at holde oplæg om Snowden, masseovervågning, whistleblowere, WikiLeaks etc.

Jeg blev rigtig glad (og helt ærligt: lidt overrasket) over hvor lydhøre og interesserede KU’erne var. Efterfølgende vedtog de, at de ville slås for at Danmark skulle have en forfatningsdomstol (YAY), som jo bl.a. ville kunne checke om den danske masseovervågningen egentlig er i strid med grundloven (det er den).

Tusind til KU Århus både for at invitere mig til at holde foredrag – og for at trykke min artikel.

Læs artiklen her:
Sikkerhed og Frihed i Masseovervågningens Tid (.pdf).

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

KONTAKT MIG

Alle henvendelser er velkommen. Jeg skriver tilbage så hurtigt jeg kan!

Sender

© 2021 af rasmusberg.dk

Log ind med dine oplysninger

Har du glemt dine oplysninger?