Status-update, bog, artikler.

Hejsa

Som nogle af jer måske har hørt, er jeg i fuld gang med at skrive en bog i samarbejde med Adam O (ham med www.yndigt.dk ). Jeg prøver stadig at skrive blogindlæg/artikler til DenFri og Dagbladet Arbejderen så meget jeg nu kan nå/overskue, men der bliver nok skruet lidt for frekvensen den næste måned eller to (hvor længe kan det tage at skrive en bog??)

Her er i hvert fald en oversigt over nogle af de artikler/blogindlæg jeg har skrevet det sidste halve års tid.. som jeg synes I alle sammen skulle tage at læse, hvis I ikke har gjort det… de giver nok også et nogenlunde fingerpeg om, hvilken slags bog det bliver.


Opfordring til Whistleblowing (Information, m.fl. Oversigt over hvilke aviser rundt om i verden den blev trykt i her)

Mit interview med Edward Snowden (DenFri)

10 år efter Grevil – “Progressive” principper & whistleblowere (Dagbladet Arbejderen og DenFri)

Debat mellem undertegnede og Hans Jørgens Bonnichsen (ex-PET).
Del 1, Del 2. (DenFri)

En dybfølt tak til Se & Hør (DenFri)

Kommentar: Efter Snowdens indspark i Berlingske Tidende (DenFri)

Forsvar for Lars Løkke (DenFri)

Anmeldelse af Glenn Greenwalds bog – Overvåget (Dagbladet Arbejderen)

Krige starter tit med løgn – om Irak bliver krigen ved (DenFri & Arbejderen)

Indlæg om Informations/Snowdens afsløring af masseovervågning af DK/kabeltap (DenFri & Modkraft)


Jeg har også nogle foredrag i kalenderen (detaljer senere).
Bl.a. nr. 2 på Oure Højskole, på Syddansk Universitet og.. i folketinget!

Ta’ et kig på min “foredrags-side” hvis du vil ha’ jeg kommer og kloger mig et eller andet sted.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

KONTAKT MIG

Alle henvendelser er velkommen. Jeg skriver tilbage så hurtigt jeg kan!

Sender

© 2021 af rasmusberg.dk

Log ind med dine oplysninger

Har du glemt dine oplysninger?